Eukanumba Dermatosis

    Eukanumba Dermatosis

    EUKANUBA Veterinarinė dieta Dermatosis FP (žuvis ir bulvės) sukurtas siekiant palaikyti šuns odos funkciją esant dermatozei ir per dideliam plaukų slinkimui bei sumažinti sudedamųjų dalių ir maistinių medžiagų netoleravimą. Siekiant sumažinti alergines odos reakcijas, kurias sukelia sudedamųjų dalių ir maistinių medžiagų netoleravimas, šio pašaro sudėtyje yra žuvies kaip atrinkto gyvūninių baltymų šaltinio ir bulvių kaip angliavandenių šaltinio. Be to, tikslingas riebalų rūgščių omega-6 ir omega-3 santykis padeda mitybos požiūriu valdyti atopiją ir uždegimą ląstelių lygmeniu. Be to, sudėtyje esantys prebiotikai FOS (fruktooligosacharidai) palaiko virškinamojo trakto sveikatą ir, kaip įrodyta klinikiniais tyrimais, padeda palaikyti naudingų ir potencialiai patogeninių bakterijų pusiausvyrą. EUKANUBA Veterinarinė dieta Dermatosis FP taip pat suteikia šuniui vitamino E, kuris padeda palaikyti stiprią imuninę sistemą.

    Svoris
    34,89 €
    Turime
    Atsiskaitymas
    visa paypal mastercard

    Pagrindiniai privalumai:

    • Nauji baltymų ir angliavandenių šaltiniai – žuvys / bulvės mažina alergiją pašarui ir jo netoleravimą
    • Specialiai pritaikytas omega-6 ir omega-3 riebalų rūgščių santykis – padeda maistingosiomis medžiagomis mažinti atopiją ir uždegimą ląstelių lygmeniu
    • FOS (fruktooligosacharidai)* – tai prebiotikai, kurie padeda išsaugoti virškinimo trakto sveikatą ir, kaip įrodyta klinikinių tyrimų metu, padeda išlaikyti naudingųjų ir potencialiai patogeninių bakterijų pusiausvyrą
    • Vitaminas E – antioksidantas, padedantis išlaikyti stiprią imuninę sistemą

    Sudėtis : bulvė, žuvų miltai, paukščių riebalai, džiovinta cukrinių runkelių becukrė masė (4%), žuvies padažas, mineralai (įskaitant natrio heksametafosfatas), saulėgrąžų aliejus, fruktooligosacharidai (0.5%).

    baltymas: 22%, riebalų kiekis: 15%, omega-6 riebalų rūgštys: 2.83%, omega-3 riebalų rūgštys: 0.78%, linolo rūgštis: 2.7%, EPR+DHR: 0.46%, žali pelenai: 6.5%, žalia ląsteliena: 1.7%, kalcis: 1.1%, fosforas: 0.78%.

    30 Prekės
    chat Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.