Home

    Kačiukams su Šviežia vištiena

    Kačiukams su Šviežia vištiena

    Augantiems kačiukams skirtas EUKANUBA sausas kačių ėdalas yra 100% visavertis ir subalansuotas. Šiame skaniame ėdale su šviežia vištiena yra didelis kiekis gyvūninių baltymų – 91% viso baltymų kiekio – jie padeda užsiauginti ir išlaikyti liesus raumenis. Šiame ėdale be kviečių  gausu lengvai virškinamų ryžių ir DHR, kuri skatina sveiką kačiukų smegenų vystymąsi. Be to, antioksidantai padeda išlaikyti natūralų organizmo atsparumą ir palaikyti gyvybingumą. Šiame ėdale yra optimalus omega 6 ir omega 3 riebalų rūgščių bei žuvų taukų santykis, kad oda būtų sveika, o kailis blizgėtų. EUKANUBA sausas kačių ėdalas augantiems kačiukams yra grynas ir skanus bei jame nėra dirbtinių kvapiųjų medžiagų, dažiklių ar GMO.

    Svoris
    29,51 €
    Turime
    Atsiskaitymas
    visa paypal mastercard

    Pagrindiniai privalumai :

    • 100% visavertė ir subalansuota mityba
    • Didelis kiekis gyvūninių baltymų – 91% viso baltymų kiekio – padeda užsiauginti ir išlaikyti liesus raumenis
    • DHR skatina smegenų vystymąsi
    • Antioksidantai padeda išlaikyti natūralų organizmo atsparumą ir palaikyti gyvybingumą
    • Žuvų taukai ir optimalus omega-6 ir omega-3 riebalų rūgščių santykis padeda išlaikyti sveiką odą ir blizgų kailį
    • Su lengvai virškinamais ryžiais
    • Sudėtyje nėra dirbtinių kvapiųjų medžiagų, dažiklių ir GMO

    Sudėtis : džiovinta vištiena ir kalakutiena: 35% (vištiena: 21%), šviežia vištiena (20%), paukščių riebalai, bulvė, baltieji ryžiai (9%), rudieji ryžiai (9%), džiovinta cukrinių runkelių becukrė masė (3%), vištienos padažas, džiovintas kiaušinis, fruktooligosacharidai (0.6%), žuvų taukai (0.5%), sausos alaus mielės.

    baltymas: 36%, riebalų kiekis: 21%, omega-6 riebalų rūgštys: 4.1%, omega-3 riebalų rūgštys: 0.63%, DHR: 0.1%, žali pelenai: 6.6%, žalia ląsteliena: 1.6%, kalcis: 1.3%, fosforas: 1.1%, magnis: 0.07%, taurinas: 0.24%.

    30 Prekės
    chat Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.