Home

    Eukanuba Base sausas pašaras mažų ir vidutinių veislių šuniukams su ėriena ir ryžiais

    Eukanuba Base sausas pašaras mažų ir vidutinių veislių šuniukams su ėriena ir ryžiais

    Jūs ir jūsų šuo kartu patyrėte daugybę nuotykių. Galite padaryti taip, kad jis mėgautųsi visaverčiu gyvenimu, aprūpindami jį kokybišku ėdalu, atitinkančiu visus jo poreikius. EUKANUBA, sausame suaugusių mažų ir vidutinių veislių šunų ėdale, gausu ėrienos ir ryžių. Jis ypač tinka jautrų skrandį turintiems šunims. Naudojant aukščiausios kokybės ėrieną ir ryžius, mūsų ėdalas yra tikrai lengvai virškinamas. Specialiai pritaikytas skaidulų mišinys su prebiotikais ir burokėlių minkštimu skatina sveiką virškinimą. Vištiena kartu su ėriena yra papildomas baltymų šaltinis, skatinantis stiprių ir neriebių raumenų vystymąsi. EUKANUBA sauso ėdalo sudėtyje taip pat yra L-karnitino, kuris padeda mažinti kūno riebalų kiekį. Jūsų šuo gali palaikyti optimalų svorį, mažiau apkraudamas sąnarius. Unikalios EUKANUBA šešiakampės granulės ir DentaDefense dantų priežiūros sistema užtikrins švarius ir sveikus dantis. EUKANUBA sudėtyje esančios natūralios Omega 6 ir Omega 3 riebalų rūgštys skatina sveiką odą ir blizgantį kailį bei padeda sumažinti šuns lojimą. Mūsų receptūra taip pat praturtinta ciberžole - natūraliu antioksidantų šaltiniu, kuris teigiamai veikia jūsų šuns imuninę sistemą. EUKANUBA ėdalas yra 100 % visavertis ir subalansuotas. Dėl didelio ėrienos ir ryžių kiekio jis idealiai tinka suaugusiems mažų ir vidutinių veislių šunims, tokiems kaip taksai, koliai, mopsai, prancūzų buldogai ir spanieliai.

    Svoris
    17,64 €
    Turime
    Atsiskaitymas
    visa paypal mastercard

    Pagrindiniai privalumai:

    100% visavertis ir subalansuotas

    Sveikas virškinimas: specialus skaidulų mišinys su FOS ir MOS prebiotikais bei burokėlių minkštimu palaiko sveiką virškinimą.

    Sveiki ir neriebūs raumenys: gausu ėrienos - natūralaus baltymų šaltinio, kuris palaiko neriebių raumenų vystymąsi.

    RIEŠUTŲ MASĖ: L-karnitinas padeda natūraliai mažinti kūno riebalų kiekį.

    DANTUOSE: Speciali granulių forma ir specialūs mineralai (DentaDefense sistema) mažina dantų akmenų susidarymą ir apnašų formavimąsi, palaiko sveikus ir stiprius dantis.

    ODA IR KILNIS: optimalus Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių santykis skatina sveiką odą ir blizgantį kailį bei padeda mažinti lojimą.

    IMUNINĖ SISTEMA: ciberžolė, natūralus antioksidantų šaltinis, teigiamai veikia imuninę sistemą.

    Sudėtis : džiovinta vištiena ir kalakutiena, eriena (14%), ryžiai (14%), kukurūzai, sorgas, džiovintas kiaušinis, žuvų miltai, kiaulienos riebalai, džiovinta cukrinių runkelių becukrė masė (2.6%), vištienos padažas, žuvų taukai, mineralai (įskaitant natrio heksametafosfatas 0.35%), fruktooligosacharidai (0.25%), mananoligosacharidai (0.13%), dažinė ciberžolė (0.1%), sausos alaus mielės. baltymas: 28%, riebalų kiekis: 17%, omega-6 riebalų rūgštys: 2.2%, omega-3 riebalų rūgštys: 0.53%, DHR: 0.18%, žali pelenai: 6.7%, žalia ląsteliena: 1.4%, kalcis: 1.35%, fosforas: 1.05%.

    Eukanuba
    10 Prekės
    chat Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.