FURminator deShedding kondicionierius šunims, 473 ml

    FURminator deShedding kondicionierius šunims, 473 ml

    FURminator® deSHEDDING Ultra Premium kondicionierius šunims įrodo, kad puikiai drėkina ir šalina atsiklijavusius plaukus nuo apatinio kailio kiekvieną kartą maudydami savo augintinį. Jis padeda išnarplioti mazgus ir pašalinti susivėlusius plaukus, todėl sumažina pernelyg didelį plaukų slinkimą. Šis kondicionierius, praturtintas omega-3 ir omega-6 riebalų rūgštimis, gerina odos ir kailio būklę. Savo ruožtu naujoviška "OdorCapture 360" technologija veiksmingai pašalina šlapio šuns kvapą ir neutralizuoja nemalonius kvapus. "FURminator® deSHEDDING Ultra Premium" kondicionieriaus sudėtyje nėra sulfatų, parabenų ir cheminių dažiklių.

    11,20 €
    Turime
    Atsiskaitymas
    visa paypal mastercard

    Palieka minkštą ir blizgantį kailį. Tai idealus pasirinkimas kovojant su pernelyg dideliu slinkimu. Geriausių rezultatų pasiekiama naudojant kartu su "FURminator® deSHEDDING Ultra Premium" šampūnu.

    - Puikiai drėkina ir šalina plaukelius

    - Sumažina pernelyg didelį iššutimą

    - Tinka visų tipų plaukams

    - Stiprina ir maitina odą ir kailį

    - Produktas, praturtintas omega-3 ir omega-6 riebalų rūgštimis

    - Technologija "OdorCapture 360" padeda pašalinti šlapio šuns kvapą ir neutralizuoja kvapus

    - Produkto sudėtyje nėra sulfatų, parabenų ir cheminių dažiklių

    - Pakuotės matmenys: 8 x 5 x 21,5 cm

    NAUDOJIMO TVARKA: Sudrėkinkite kailį vandeniu ir užtepkite kondicionieriaus ant viso kūno. Kruopščiai nuplaukite. Jei reikia, pakartokite visą procedūrą. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, naudokite kartu su FURminator® DeSHEDDING Ultra Premium šampūnu.

    29 Prekės
    chat Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.