DentalPet purškalas burnos ertmei su chlorheksidinu 125 ml

    DentalPet purškalas burnos ertmei su chlorheksidinu 125 ml

    6,00 €
    Turime
    Atsiskaitymas
    visa paypal mastercard

    Paskirtis: Burnos ertmės purškalas šunims ir katėms, savo bealkoholinės formulės ir veikliųjų medžiagų dėka, yra naudingas dantų ir burnos ertmės priežiūrai. Chlorheksidinas veikia antibakteriškai, užkerta kelią bakterijų dauginimuisi ir mažina dantų apnašų susidarymą. Miškinės dedešvos ir ginkmedžio ekstraktai padidina natūralią burnos ertmės apsaugą, malšina ir minkština dantenas. Trioksietilrutinas yra bioflavonoidas, kuris padeda efektyvina mikrocirkuliaciją dantenose. Natrio fluoridas suteikia fluoridą dantų emaliui ir jį sutvirtina.

    Sudėtis: vanduo, glicerinas, PEG-40 hidrintas ricinos aliejus, fenoksietanolis, imidazolidinil karbamidas, pipirmėtė, natrio fluoridas, miškinė dedešva, dviskiautis ginkmedis, chlorheksidino digliukonatas 0,12 %, trioksietilrutinas.

    Naudojimas: Kiekvieną dieną purkškite dantis ir dantenas. Nuskalauti nereikia, nes sudėtyje nėra medžiagų, galinčių sukelti gastritą, netgi nurijus. Nedažo plaukų. Rekomenduojama naudoti be pertraukos ne ilgiau nei 21 dieną. Tokius ciklus galima kartoti keletą kartų, atsižvelgiant į veterinaro patarimus.

    20 Prekės
    chat Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.